Cartonajul Botoșani logo

Despre noi

S.C. Cartonajul S.R.L. Botoșani, a luat ființă în anul 2001 și funcționează ca unitate protejată în baza Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Peste 50% din angajați sunt persoane încadrate în grad grav de handicap/invaliditate grad III.

Principalul obiect de activitatea al S.C. Cartonajul S.R.L Botoșani. este producerea ambalajelor din hârtie și carton ondulat. Experienta indelungata în acest domeniu și preocuparea continua pentru îmbunătățirea calității ne permit obținerea de produse adaptate cerințelor pietei, ce îndeplinesc cele mai exigente norme de calitate impuse de partenerii nostri și de legislația în domeniu, dovadă fiind atestarea societății prin certificarea sistemului de management de calitate ISO 9001:2008.

Utilajele și dotările societăţii sunt specifice industriei pentru realizarea ambalajelor din carton și hârtie (mașină de debitat, mașină de biguit, mașină de ștanțat, etc).

Bine pregătiți, experții noștri pot face față oricăror cerințe deosebite în domeniile în care activează unitatea noastră.

Executăm cutii de diverse mărimi, cu multiple întrebuințări (industrie alimentară, prelucrătoare, transport, pentru arhivare, etc) din carton duplex, microondulat, carton ondulat în 3 și 5 straturi, alb sau natur.

Procesul de obținere a produsului finit, respectiv a ambalajelor din carton ondulat, presupune parcurgerea mai multor etape tehnologice, precum: ștanțare, caserare, lipire.

S.C. Cartonajul S.R.L. Botoșani are încheiate contracte de colaborare cu instituții publice și private atât pe plan local, cât și cu parteneri din țară. Avem si calitatea de ofertant in sistemul electronic de achizitii publice ( SEAP).